Jogi nyilatkozat

A YesWEB.hu oldal üzemeltetője:

A YesWEB.hu weboldal oldal üzemeltetője Bökönyi Norbert EV., Levelezési cím: Bökönyi Norbert EV., 9400 Sopron, Kökényes köz 5., Kapcsolatfelvétel: www.yesweb.hu/kapcsolat menüpont alatt történik.

A YesWEB.hu weboldal adatkezelése:

A YesWEB.hu weboldal adatkezelési irányelvei megfelelnek a törvényi rendelkezéseknek. Adatkezelési számom: NAIH-70561/2013.

Hírlevél regisztráció

A feliratkozással vagy vásárlással felhasználó hozzájárul, hogy emailben, postai EDM levélben vagy rövid szöveges üzenetben értesítsem saját vagy partnereim üzleti ajánlatairól, promóciókról, bejegyzésekről, nyereményjátékról. A hírlevélről bármikor leiratkozhat, nem tényem olyanoknak értékes tanácsokat adni, akiket ez nem érdekel.

A feliratkozáskor megadott adatok: keresztnév, e-mail cím, Internetes cím, azaz IP cím és a feliratkozás időpontja. A leadott megrendeléskor további adatok is rögzítésre kerülnek, melyek a számlázás, szállításhoz nélkülözhetetlenek: a cégnév, székhely, levelezési cím, kapcsolattartó telefonszáma.

Megrendelés feltételei

A YesWEB.hu tréning anyaga szerzői jogvédelem alatt áll! A termék megrendelője nem jogosult azt eladni! A terméket TILOS lemásolni, eladni, átdolgozni, sokszorosítani, közzétenni, megosztani az interneten vagy más módon. Aki ezt megszegi 350 tréning anyag árát tartozik megfizetni azonnal a Jogtulajdonosnak!

A YesWEB.hu oldal megrendelési űrlapján a megrendelés gomb lenyomásával a választott csomagtól függően 23.390 Ft + áfa, azaz bruttó 29.705 Ft vagy 47.900 Ft + áfa, azaz bruttó 58.039 Ft fizetési kötelezettség terhel! A megrendelés gomb megnyomásával a szerződés létrejött, mely elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A megrendelés elküldésével elfogadod a www.yesweb.hu megrendelési feltételeit.

Amennyiben a megrendelő nem utalja el a termék díját, akkor 4.000 Ft+ÁFA adminisztrációs díjat számolok fel, melyet köteles megtéríteni.

Kézbesítés és visszatérítés

A terméket utalás után azonnal elküldöm a Megrendelő részére. A Tréning anyag egy DVD lemezen, DVD tokban kerül postázásra. Amennyiben a termék megsérül vagy nem felhasználható, akkor YesWEB.hu azt azonnal cseréli. A megsérült termék visszaküldése ellenében. YesWEB.hu a visszatérítést csak abban az esettben tudja elfogadni, ha a DVD tokot védő matrica sértetlen és felbontatlan. Különben a Megrendelő hozzáférhetett a szellemi termékhez és akkor nem jogosult a visszatérítésre.

Tartalom

Írásbeli engedélyem nélkül a YesWEB.hu weboldal vagy a hírlevelek tartalmai másolása, utánközlése tilos. Amennyiben ezt valaki megszegi, akkor 37.900 Ft+ÁFA szerzői jogdíjat köteles megfizetni 100 karakterenként.

A hozzászólások felhasználó tartalomnak minősülnek, értük YesWEB.hu nem vállal felelősséget.

Szerződés záró rendelkezései

A jelen szerződésben nem vagy nem kellő részletességgel szabályozott kérdésekben a magyar Polgári Törvénykönyv idevonatkozó rendelkezései az irányadók.

Szerződő Felek a jelen szerződést elolvasás és értelmezés után mint akaratukkal mindenben megegyezőt kötelező érvényűnek ismerik el, a megrendelési űrlap kitöltésével és a megrendelés gomb megnyomásával.